Techniekverzekeringen

 

 

Gebruikt u heftrucks, shovels, aggregaten of ander werkmaterieel? Dan weet u dat schade door werkmaterieel grote gevolgen kan hebben. Omdat schade of reparatie u veel geld kan kosten. Met onze Werkmaterieelverzekering bent u goed verzekerd. 

 

Onze Werkmaterieelverzekering verzekert u standaard voor wettelijke aansprakelijkheid (WA). Volgens de Wet aansprakelijkheidsverzekering motorrijtuigen (WAM) moet de eigenaar al zijn motorrijtuigen verzekeren voor aansprakelijkheid. De WAM maakt geen verschil tussen de openbare weg of een privéterrein. U moet dus overal verzekerd zijn voor WA. Voor de wet is een motorrijtuig een voertuig of machine die zichzelf motorisch kan voortbewegen. En een aandrijving op de wielen heeft. Voorbeelden van voertuigen die onder de WAM vallen: elektrische handpallettruck, vorkheftruck, shovel, minigraafmachine en een mobiele kraan. U kunt uw Werkmaterieel verzekering ook uitbreiden met de Cascoverzekering, Ondergrondse schade dekking, Bestaande eigendommen dekking en Schadeverzekering voor inzittenden. Gebruikt u heftrucks, shovels, aggregaten of ander werkmaterieel? Dan weet u dat schade door werkmaterieel grote gevolgen kan hebben. Omdat schade of reparatie u veel geld kan kosten. Met onze Werkmaterieelverzekering bent u goed verzekerd.

 

                                                                                         Afbeeldingsresultaat voor werkmaterieel

 

Een machinebreukverzekering of machineschadeverzekering is een verzekering die allerlei soorten bedrijfsmatig gebruikte machines dekt tegen alle zogenoemde van buiten komende oorzaken en bovendien tegen het eigen gebrek van de machine, indien door een van deze oorzaken materiële schade ontstaat. Normaliter sluit de verzekering aan op een eenvoudige brandverzekering, waardoor in het algemeen de risico's van brand, blikseminslag, ontploffing en vliegtuigschade zijn uitgesloten.